ReSource Denmarks TOMRA NIR-skannere optimerer genbrugsprocesserne

Vidste du, at ReSource Denmark bruger TOMRA's NIR-skannere til at opnå de højest mulige genanvendelsesrater? Disse topmoderne skannere udnytter avanceret reflektionsteknologi til præcist at identificere og adskille materialer på transportbåndet, hvilket sikrer effektiv sortering med enestående nøjagtighed.
Array

Vidste du, at ReSource Denmark bruger TOMRA’s NIR-skannere til at opnå de højest mulige genanvendelsesrater? Disse topmoderne skannere udnytter avanceret reflektionsteknologi til præcist at identificere og adskille materialer på transportbåndet, hvilket sikrer effektiv sortering med enestående nøjagtighed.

ReSource Denmark er udstyret med TOMRA’s AUTOSORT™-system, som roses for at være ‘Verdens mest kraftfulde multifunktionelle sorteringsystem.’ Disse skannere integrerer en række innovative funktioner og fleksible sensor-konfigurationer.

Hos ReSource finjusterer vi i øjeblikket vores sorteringsprocesser med skannerne for at sikre, at vi opnår endnu højere genanvendelsesrater og sætter nye standarder for bæredygtighed indenfor plastaffaldssorterings-industrien.

——————-

Har du endnu ikke tilmeldt dig nyhedsbrevet? Sørg for at klikke her for at gøre det!

Array