ReSource Denmark udnævner sin medarbejder nr. 1: Fabriksdirektør Lars H. Kristensen

ReSource Denmark er glad for at annoncere udnævnelsen af sin første medarbejder, Fabriksdirektør Lars H. Kristensen. Han kommer fra Fortum Waste Solutions A/S og bringer med sig mange års erfaring fra industrien inden for fleksibel emballage og affaldsbehandling.

ReSource Denmark er glad for at annoncere udnævnelsen af sin første medarbejder, Fabriksdirektør Lars H. Kristensen. Han kommer fra Fortum Waste Solutions A/S og bringer med sig mange års erfaring fra industrien inden for fleksibel emballage og affaldsbehandling.

“Jeg er virkelig begejstret for at byde Lars velkommen til ReSource Denmark. Hans omfattende erfaring inden for plast og driftsledelse, kombineret med stærke ledelseskompetencer og en ingeniørbaggrund, passer perfekt til rollen som fabriksdirektør,” siger Terje U. Eiken, formand for ReSources bestyrelse.

“Jeg er meget begejstret for at blive en del af ReSource og arbejde hen imod at løse en af de største miljømæssige udfordringer – plastaffald. Danmark har brug for et storstilet plastsorteringsanlæg for at nå sine mål for plastgenanvendelse, og ReSource vil med sine topmoderne faciliteter og serviceorienterede tilgang være en stor bidragyder. Jeg ser virkelig frem til at opbygge et team af engagerede og dygtige medarbejdere i Esbjerg, der brænder for at gøre en forskel for miljøet,” siger Lars H. Kristensen.

Lars H. Kristensen, der er kemiingeniør, beklæder i dag stillingen som driftsdirektør i Danmark for Fortum Waste Solutions A/S og vil påtage sig sin nye rolle som fabriksdirektør for ReSource Denmark næste måned, den 1. april 2023.

Opførelsen af ReSources sorteringsanlæg er godt i gang, og idriftsættelse forventes mod slutningen af 2023. Virksomheden forventes at være kommercielt driftklar i første kvartal 2024. Når anlægget er i drift, vil det have kapacitet til at sortere op til 160.000 tons blandet plastaffald årligt og beskæftige næsten 50 fuldtidsansatte.

“Udnævnelsen af Lars er den første af mange, der kommer. I de kommende måneder vil vi arbejde med rekruttering og træning, aftaler om råvarer og produkter og opbygning af de systemer, der er nødvendige for driften af et stort anlæg,” siger Martin Sichelkow, næstformand for bestyrelsen.

ReSource vil bestå af et topmoderne højteknologisk sorteringsystem, der adskiller plastaffaldet i monofraktioner egnet til alle typer genanvendelsessanlæg, herunder mekanisk og kemisk genanvendelse, for at opnå de højest mulige genanvendelsesrater. Samtidig vil ReSource sikre sporbarhed af alt affald, der modtages og behandles, hvilket vil være afgørende for nøgleaktører i branchen fremover.